Boek ons

Allereerste zakelijke Masterclass Omdenken

22-05-2019

Wat doe ik met een lastige klant of collega? Hoe denk ik bureaucratie om? Hoe reageer ik op een bemoeizuchtige baas?
Herkenbaar? Hoera! In samenwerking met DenkProducties organiseert Omdenken op 18 juni 2019 de allereerste zakelijke Masterclass Omdenken in Fort Voordorp, Utrecht. In deze masterclass laten we je zien dat elk werkprobleem een mogelijkheid in wording is. Als je er goed mee om leert gaan, is elk probleem de eerste stap op weg naar een innovatieve, creatieve manier van denken.

Over alle dilemma's en problemen waar je regelmatig tegenaan loopt op je werk.

Wat ga je leren?

Samen met DenkProducties ontwikkelde Berthold de eerste zakelijke Masterclass Omdenken. Speciaal ontwikkeld voor ondernemers, managers en leidinggevenden. Gericht op dilemma’s en problemen waar je regelmatig je hoofd tegen stoot op je werk. Eindelijk!

In deze masterclass leert Berthold je de fundamentele vaardigheden van het omdenken: de kunst problemen om te draaien, kantelen, ontmantelen of te elimineren. Soms kantelt een probleem door het te vergroten, soms door het pootje te haken of soms door het los te laten. Zoals een acteur een probleem ziet als brandstof van elke scène (voor een acteur geldt: hoe meer problemen, des te beter), leer je als regisseur je eigen werkelijkheid te benaderen.

Vol korte colleges, veel praktische voorbeelden en slimme denk-oefeningen.

Wat gaan we doen?

Een seminar over Omdenken kan natuurlijk niet conventioneel zijn. Bereid je voor op een bijzonder, afwisselend en zeer levendig programma. Vol korte colleges, veel voorbeelden en slimme denk-oefeningen. En een paar bijzondere verrassingen. Je krijgt geen tijd om op je horloge te kijken of je mail te checken. Dat kun je ook veel beter thuis doen.

Na deze dag geldt dat het woord ‘probleem’ nooit meer zal klinken zoals vroeger; elk probleem is energie, een kans in vermomming. Beer op de weg? Give him a hug!

Praktische informatie

Datum: dinsdag 18 juni 2019
Ontvangst: 9.00 uur
Einde met borrel: 17.00 uur
Locatie: Fort Voordorp, Utrecht
Prijs: € 995,- excl BTW

Veelgestelde vragen

Ik wil meer weten!
Check deze website.

Ik wil me inschrijven!
Dat kan ook op deze website.

Ik wil hier graag iemand over spreken.
Bel gerust naar 020-3033820!

Wat kost het?
Deze dag kost € 995,- (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatie, lunch, parkeren etc. Op alle seminars van DenkProducties zit een 100% tevredenheidsgarantie: ze zijn elke euro waard. Fijn om te weten.

Krijg ik hier PE-uren voor?
Jazeker! 6 maar liefst. Het kan niet op.

Kan ik ook samen met mijn collega's komen?
Absoluut. Steeds meer organisaties sturen een groep van meerdere deelnemers naar de seminars van DenkProducties. Dat maakt het toepassen van de inzichten in de praktijk veel gemakkelijker: iedereen is bijgespijkerd en kan meteen samen aan de slag. Stuur een mail naar info@denkproducties.nl voor de mogelijkheden.

Kan ik er even over nadenken?
Natuurlijk! Je kunt je in de tussentijd vast aanmelden voor de gratis vijfdaagse tipcursus?

Nelleke Poorthuis
22-05-2019
Wil je graag meer informatie over de Masterclass Omdenken?
klik hier