zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Maak in 1 dag kennis met omdenken

19-09-2016
Training Omdenken  Catharina Kleiner

Voor wie nader kennis wil maken met het omdenken en in de theorie en techniek wil duiken, organiseren we een Training Omdenken van één dag. In het najaar van 2016 gaan we daar uiteraard gewoon weer mee verder. De inschrijvingen voor de trainingen in oktober, november en december zijn nu geopend.

In hoog tempo doorloop je de stappen van het omdenkproces, leer je wat het is om de feiten te zien en te benoemen, wat jouw eigen aandeel is bij (het creëren van) problemen, welke problemen je kunt omdenken, oplossen of loslaten, en hoe je van een probleem eventueel een mogelijkheid maakt. We hebben het allerbeste van onze trainingen gecombineerd tot één ijzersterke, bomvolle dag.

Praktische zaken

Op dit moment hebben we drie trainingen gepland in het najaar van 2016 in de Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder (bij Utrecht) en bij Mooirivier in Dalfsen (bij Zwolle):

  • vrijdag 14 oktober 2016 - Dalfsen - nog maar 2 plekken beschikbaar!
  • vrijdag 4 november 2016 - Den Dolder - deze training zit vol!
  • vrijdag 2 december 2016 - Den Dolder

Aanmelden kan nu hier. De trainingen worden gegeven door Catharina Haverkamp en Sanne Nuij van Arnhem en Jan Gunster zal hen assisteren. Deze eendaagse training kost in totaal € 295,- (excl. 21% btw). Dit is inclusief een koffie/thee en lunch arrangement.

Reacties van de deelnemers

Wat zeggen mensen die deze eendaagse training al gevolgd hebben er eigenlijk over? Nou, het volgende:

"Erg leerzaam, leuk en kijken naar mogelijkheden."

"Deze dag heeft een ander licht geworpen op problemen. Geeft zin en inspiratie om het omdenken nu daadwerkelijk in de praktijk te gaan toepassen."

"Omdenken in 1 dag, veel stof en intensief, maar juist hierdoor zeer inspirerend. Wil je meer kennis hebben van het Omdenken dan is deze dag zeker aan te raden."

"Een mooie, enthousiaste introductie op het omdenken."

Meer weten?

Op deze pagina vind je meer informatie over de inhoud van de training. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen met ons kantoor. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 16:30 uur via nummer 030 2334062. Of stuur ons een e-mail.

19-09-2016
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden