Boek ons

Lezing 'Zoals verwacht loopt alles anders' in Twente

13-03-2019

Samen met Boekhandel Broekhuis organiseren we op zondag 12 mei op Landgoed De Wilmersberg in De Lutte een lezing van Berthold Gunster over zijn nieuwste boek 'Zoals verwacht loopt alles anders'. Laat je inspireren om de energie van een probleem te gebruiken om tot iets nieuws te komen.

Zoals verwacht loopt alles anders

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders of begon je hartklep beangstigend te lekken. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elke verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn, is dat dan de oplossing?!

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen. Solo, dit keer. Zonder acteur, dus. En ook zonder PowerPoint. En hopelijk ook met een publiek zonder al te veel verwachtingen.

Praktische informatie

Datum: zondag 12 mei 2019
Locatie: Landgoed De Wilmersberg in De Lutte
Aanvang: 14:30 uur
Eind: 16:00 uur
Kosten: € 15,-

Klik hier om kaartjes te kopen.

Vragen? Mail naar contact@omdenken.nl.

0 reacties
Tickets voor deze lezing zijn nu beschikbaar!
koop tickets
Nelleke Poorthuis
13-03-2019

Eigen omdenkverhaal? Denk mee! We zijn altijd op zoek naar mooie staaltjes omdenkerij.