zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Leesfragment: maak er wat van!

09-04-2020

Het zijn rare tijden. Zoiets als het coronavirus en de maatregelen om het virus onder controle te krijgen, hebben we nog niet eerder meegemaakt. Hoe ga je daar mee om? Ook wij hebben geen magische oplossing en ploeteren moedig voorwaarts. Onderweg leren we en kijken we wat er eventueel nog wel mogelijk is.

Maak Er Wat Van

Omdenken als levenshouding

Omdenken was nooit makkelijk, maar nu al helemaal niet. Toch zullen we wel moeten. Om je een beetje te helpen, delen we hier gratis het hoofdstuk 'Maak er wat van' uit ons boek Ja - omdenken als levenshouding.

‘Ja’ als levenshouding, maar veel meer nog ‘ja’ als woord, als scheppende taal, is het meest creatieve, ontregelende, motiverende, kortom krachtigste instrument dat wij tot onze beschikking hebben. Het is het woord dat gelijkstaat aan alles wat leeft, de energie in de natuur, het verlangen van de mens, een rivier die naar beneden stroomt, een zwangere regenwolk, een zomerse stortbui, het plezier waarmee kinderen aan het eind van een schooldag een plein op rennen, de oerkracht waarmee een nieuw mens geboren wordt.

Inhoudsopgave Ja

Meer lezen?

Er staan nog veel meer inspirerende hoofdstukken in Ja - omdenken als levenshouding. Smaakt dit leesfragment naar meer? Bestel dan hier jouw exemplaar.

Houd vol. Houd moed. Samen kunnen dit.

Nelleke Poorthuis
09-04-2020
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Sta nooit toe dat iemand voor jou een prioriteit is, terwijl jij voor diegene slechts een optie bent.