zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Leesfragment: verwachtingen en verlangens

19-04-2020

Het zijn rare tijden. Zoiets als het coronavirus en de maatregelen om het virus onder controle te krijgen, hebben we nog niet eerder meegemaakt. Hoe ga je daar mee om? Ook wij hebben geen magische oplossing en ploeteren moedig voorwaarts. Onderweg leren we en kijken we wat er eventueel nog wel mogelijk is.

Zoals Verwacht Loopt Alles Anders Artikel Website

Zoals verwacht loopt alles anders

De titel van ons boek Zoals verwacht loopt alles anders past perfect bij deze tijd. Dit praktische boek is de ultieme handleiding voor het aanpakken van problemen. Het boek leert je wat je kunt doen als je met een probleem wordt geconfronteerd. Hoe je een probleem kunt laten verdwijnen of (in sommige gevallen) kunt omdenken. Stap voor stap laat het zien hoe je elk probleem op een constructieve manier kunt aanpakken.

Omdenken was nooit makkelijk, maar nu al helemaal niet. Toch zullen we wel moeten. Om je een beetje te helpen, delen we hier gratis het hoofdstuk over verwachtingen en verlangens. Wat zijn dat precies en wat hebben die met elkaar te maken?

Meer lezen?

Er staan nog veel meer inspirerende hoofdstukken in Zoals verwacht loopt alles anders. Smaakt dit leesfragment naar meer? Bestel dan hier jouw exemplaar.

Houd vol. Houd moed. Samen kunnen dit.

Nelleke Poorthuis
19-04-2020
Meer van 'Zoals verwacht loopt alles anders' lezen?
Bestel het boek

Sta nooit toe dat iemand voor jou een prioriteit is, terwijl jij voor diegene slechts een optie bent.