zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Lastige kinderen? Heb jij even geluk! is nu ook een luisterboek

10-09-2020

Hoera! 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk!' is nu ook een luisterboek.

Onze zakelijk leider Annemargreet Dwarshuis heeft het boek vakkundig voorgelezen en daar kun jij nu naar luisteren, via Storytel bijvoorbeeld.

Annemargreet en Berthold.jpg

Annemargreet en Berthold

Over het boek

Kinderen? Stop met ze op te voeden. Het is vastdenken: kijken naar wat er niet is en wel zou-moeten-zijn. Van een probleem een ramp maken.

Denk het om. Maak van een probleem een mogelijkheid. Hoe? Simpel. Door te kijken naar wat er is en wat er zou-kunnen-zijn. Van een gebrek een talent maken.

Dit boek is voor alle ouders, onderwijzers, jeugdleiders, trainers, verzorgers, ooms, oma’s, peuterleiders, docenten, oppassers, opa’s, badmeesters, hopmannen, kinderartsen, mentoren, gezinsvoogden, peetooms en -tantes, akela’s, gidsen, kinderrechters, huisartsen, orthopedagogen, gezinsbegeleiders, tantes, jeugdzorgmedewerkers, pleegouders en alle anderen die kinderen en pubers een warm hart toedragen.

Luisteren

Lijkt dat je wat? Het boek is nu beschikbaar, op Storytel bijvoorbeeld.

Of via bol.com of Kobo of Libris natuurlijk. Wat jij wil.

Lees jij liever op papier? Dat kan natuurlijk ook! Heb je voor dit alles helemaal geen tijd? We hebben ook een papieren 'Lastige kinderen? Heb jij even haast!' versie gemaakt.

Sabine Sterk
10-09-2020
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden