zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Een kunstwerk op een babyhelm

30-03-2018 2 minuten leestijd

Een rolstoel, een gehoorapparaat of krukken. Vaak zien ze er allemaal hetzelfde uit. Maar als je elke dag met één moet lopen, kan dat soms best wel saai worden. Zo hebben sommige baby's een redressiehelm nodig. Beter bekend als een babyhelm. De helm is er om het afgeplatte hoofdje van een baby of een jong kind te corrigeren. Gelukkig hoeft niet elke baby er één, maar wanneer hij of zij dit wel nodig heeft is er vaak niet veel variatie in de helmen. Laat Paula Strawn daar nou net een briljant idee voor hebben bedacht.

Paula Trawn

Maak er wat moois van

Paula Strawn beschildert de babyhelmen. En niet zomaar in een andere kleur, maar zij doet haar uiterste best om er kleine kunstwerkjes van te maken. Zo verandert ze de babyhelm naar een vlieghelm, tekent ze er Disneyprinsen of -prinsessen op of zorgt ze ervoor dat iedereen kan zien van welke sportclub de baby (nou ja, eigenlijk de ouders natuurlijk) fan van is. Ze kwam op het idee door een vriendin die klaar was met de blikken die de baby met de helm kreeg van mensen op straat. Al snel werd Paula geholpen met haar fantastische idee. Ze mochten flyeren bij een arts en kreeg daardoor veel aanvragen. Strawn schat dat ze al meer dan 3000 babyhelmen heeft geschilderd in 14 jaar. 

Collage2

Meer voorbeelden

Paula Strawn is niet de enige die hulpmiddelen een leuker uiterlijk geeft. Ook gehoorapparatenarmprothesen en zelfs een masker voor radiotherapie ondergingen een make-over. 

Wil je meer zien? Neem zeker een kijkje op de Facebookpagina van Paula Strawn. 

Bedankt voor de tip Esther!

Bron: Bored Panda

Elena Laming
30-03-2018
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden