zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Kroketten voor opruimers

21-05-2019

Je kent het beeld vast wel in de stad: overal lege lachgaspatronen te vinden. Niet alleen lelijk, maar ook ontzettend slecht voor het milieu. Opruimen geblazen dus, en snackbar Bram Ladage op het Rotterdamse Zuidplein maakt dat nu wel heel leuk met gratis kroketten.

Zie je hieronder geen filmpje? Klik dan hier.

Try-out

Bij inlevering van 25 lege lachgaspatronen krijg je dus een huisgemaakte kroket als beloning. De actie is gestart naar aanleiding van vaste bezoeker Eric Alblas, die al sinds 2016 dagelijks zwerfafval opruimt van de Rotterdamse straten. Hij vindt gemiddeld maarliefst 4000 lachgaspatronen per week en kan wel wat hulp gebruiken.

Op de Facebookpagina van Bram Ladage Zuidplein is Eric trots te zien. Ook is hij geïnterviewd, dat filmpje is hier te vinden. Hij vertelt dat je de patronen niet in kunt leveren bij een milieustation, heel onhandig. Hij noemt statiegeld als een mogelijke oplossing voor de toekomst, maar voor nu worden de ingeleverde patronen via Bram Ladage aan kunstenaars gegeven. Zij kunnen er dan iets moois van maken.

De actie is een try-out tot en geldt met morgen, dus wees er snel bij!

Niet onbelangrijk: de actie heeft een maximum. Niet meer dan 20 kroketten per dag. Leek ons sowieso wel genoeg, 20 kroketten. Zou iemand de 20 al gehaald hebben?


Dank voor de tip, Jaco!

Sabine Sterk
21-05-2019
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden