zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Jouw quote in de Omdenken Scheurkalender 2025?

23-10-2023

De Omdenken Scheurkalender 2024 ligt nu in de winkel! Hartstikke leuk voor jullie, maar dat betekent dat wij alweer bezig zijn met het bedenken van de inhoud voor de scheurkalender van 2025. Want ook dan willen we jullie weer inspireren, prikkelen en laten lachen tijdens je toiletbezoek.

Stuur je eigen quote in actie FB LI X

Denk mee

Nu doen we altijd van alles om nieuwe quotes te bedenken. Brainstorms, heisessies, vergaderingen, slimme boeken lezen, googlen en urenlang staren naar een knipperende cursor in een leeg Word-document. Maar met enige regelmaat sturen jullie ons ook quotes op. Slimme zelfbedachte uitspraken. Inspirerende wijsheden die in jouw familie van generatie tot generatie doorgegeven worden. Of grappige quotes die je laten grinniken. En soms plaatsen we die in onze scheurkalender. Uiteraard altijd met bronvermelding.

Dit jaar pakken we het wat grootser aan. In plaats van wachten op een incidenteel mailtje op eigen initiatief van jullie slimmer lezers, vragen we jullie actief om mee te denken. Welke quote mag er volgens jou niet ontbreken in de Omdenken Scheurkalender van 2025? Deel 'm via dit formulier met ons!

Nelleke Poorthuis
23-10-2023
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden