zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Ik weet niet wat ik wil - Omdenken Podcast - Aflevering 19

15-04-2019 24 minuten leestijd

In deze podcast gaat Berthold in gesprek met Babette. Zij kwam er na 5,5 jaar geneeskunde studeren achter dat ze helemaal geen arts wil worden. Maar wat wil ze dan wel?

Oh, wat cool eigenlijk dat ik het niet weet, want dan is alles dus mogelijk.

Benieuwd? Hieronder kun je makkelijk luisteren via YouTube.

Ook kun je hier doorklikken naar je lievelings-app. Luister aflevering 19 van de Omdenken Podcast.

Zijn er meer afleveringen?

Jazeker!

Hier vind je ze allemaal.

Huh? Wat is een podcast?

Een podcast is niets meer dan iets met alleen geluid dat je kunt beluisteren op een moment dat het jou uitkomt. Netflix, maar dan voor audio zeg maar. Het woord is een mix van het Engelse woord voor uitzenden, broadcasten, en de iPod van Apple die het ooit als eerste mogelijk maakte om geluidsbestanden overal mee naar toe te nemen.

Hoe kan ik luisteren?

Er zijn verschillende manieren om naar de Omdenken Podcast te luisteren. Hier op deze website verschijnen ze allemaal. Scroll naar onderen en klik door naar de aflevering die jij wilt horen.

Heb je een iPhone? Ga dan naar de App Store en download de app Podcasts. Klik onderin op ‘Zoek’, zoek op ‘Omdenken', klik op ons logo en vervolgens op de paarse abonneerknop. Iedere nieuwe aflevering verschijnt nu automatisch in deze app.

Heb je een Android telefoon? Ga dan naar de Google Play Store en download de Google Podcasts app. Zoek op 'Omdenken', klik op ons logo en vervolgens op de abonneerknop. Ook dan kun je iedere nieuwe aflevering in deze app beluisteren.

Heb je Spotify? Ideaal! Zoek in de Spotify app op 'Omdenken' en je vindt onze podcast. Of klik hier.

We uploaden het audiobestand ook elke week op YouTube. Er is niet veel spannends te bekijken, maar je kunt er wel makkelijk luisteren.

Liever via RSS? Kan ook!

Kom je er niet uit? Mail ons en we helpen je!

Sabine Sterk
15-04-2019
Banner Podcast Filter
Meer afleveringen?
hier vind je ze allemaal