zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Hoe speel je 'Wie is de beste omdenker'?

04-12-2019

Zie je geen video? klik dan hier.

Hoe speel je nou eigenlijk ons spel 'Wie is de beste omdenker'? Dat leggen de allerbeste omdenkers je graag uit in dit filmpje. Veel plezier met spelen!

Spel bestellen? Dat kan hier!

Meer informatie over dit spel? Komt eraan:

Kun jij omdenken en van een lastig probleem iets leuks maken? Hoe handiger en creatiever je bent, hoe meer punten je verdient. Dit spel kun je thuis of in de klas spelen, met z'n tweeën of in een groepje. Het is niet alleen leuk om te spelen, maar ook heel spannend. Hoeveel omdenkpunten verdien jij?

Om te kunnen omdenken moet je zowel creatief zijn als logisch kunnen nadenken. Jonge kinderen lijken het creatieve deel intuïtief te beheersen. Ze maken "denkfouten" die uiteindelijk tot nieuwe mogelijkheden kunnen leiden. Op een bepaalde leeftijd gaan ze echter beseffen dat er "foute' antwoorden zijn en raken ze dat vermogen kwijt. Dit spel leert kinderen hun uitzonderlijke creativiteit te behouden en te combineren met volwassen logica.

Let op: dit kaartspel is dus speciaal ontwikkeld voor kinderen van 9 jaar en ouder (al betekent dat natuurlijk niet dat jij er niets van op kunt steken, meespelende leerkracht, vader of moeder).

We hebben er ook een kinderboek bij. Je hebt het er niet per sé bij nodig maar het is wel leuk!

Nelleke Poorthuis
04-12-2019
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Dat iets vaak wordt herhaald, betekent nog niet dat het waar is.