zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Het Opvoedspel

30-10-2015
Omdenken  Opvoedspel 3D

Met trots presenteren wij de nieuwste telg in de stal van Omdenken: het Opvoedspel. Vanaf nu te bestellen in onze webwinkel.

De lastigste kinderen zijn vaak de meest bijzondere kinderen. De centrale vraag van dit spel is niet wat kinderen zouden-moeten-zijn, maar wat ze zouden-kunnen-zijn. Het doel van dit spel is om op onderhoudende en vooral inspirerende manier lastig gedrag tot een nieuwe mogelijkheid om te denken.

Opvoeden is nogal eens ingewikkeld en vermoeiend, maar het is minstens even vaak hilarisch, en soms zelfs verbijsterend simpel. We zijn vaak geneigd het onszelf moeilijker te maken dan nodig is.

Het opvoedspel is geschikt voor ouders, leerkrachten, peuterleiders, verzorgers, opa`s en oma`s, jeugdtrainers, akela`s en hopmannen, kortom, iedereen die (beroepsmatig) met kinderen te maken heeft en hen een warm hart toedraagt. Het spel kan zonder, maar ook mét het kind in kwestie gespeeld worden.

Dit spel bevat een fraai vormgegeven boekje met een to-the-point handleiding hoe het kaartspel te spelen en een aangenaam ontregelende stoomcursus omdenken. Verder bevat het 144 smaakvolle omdenkkaarten, verdeeld over vier groepen (rood, geel, groen en blauw) van elk 36 kaarten. De groepen corresponderen met de vier vragen van het omdenken, waarmee in vier rondes opvoedproblemen kunnen worden omgedacht.

Aantal spelers: 1 - 8

Speelduur: 15 minuten - 2,5 uur

Prijs: €19,95

Klik hier om nu te bestellen.

30-10-2015
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden