zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Het is boekenweek!

11-03-2023

Boekenweek is vandaag begonnen! Zin om een boek over omdenken te lezen? Hieronder vind je twee leesfragmenten. Eentje uit ons boek Zoals verwacht loopt alles anders en eentje uit ons boekje Omdenken op het werk.

Leesframent ZVLAA FB LI

Zoals verwacht loopt alles anders

Dit praktische boek is de ultieme handleiding voor het aanpakken van problemen. Het boek leert je wat je kunt doen als je met een probleem wordt geconfronteerd. Hoe je een probleem kunt laten verdwijnen of (in sommige gevallen) kunt omdenken. Stap voor stap laat het zien hoe je elk probleem op een constructieve manier kunt aanpakken.

Leesfragment

Hieronder delen we gratis het hoofdstuk over verwachtingen en verlangens. Wat zijn dat precies en wat hebben die met elkaar te maken? Smaakt naar meer? Op naar de boekhandel!

Koop je deze week voor minimaal € 15 aan boeken in jouw favoriete boekhandel, dan krijg je het Boekenweekgeschenk van Lize Spit cadeau. Veel leesplezier!

download leesfragment
Omdenken Op Het Werk Lage Resolutie 7

Omdenken op het werk

Het wordt tijd dat we werk gaan omdenken. Want waarom werken wij eigenlijk? En waarom spelen we op ons werk vaak een rol? Waarom timmeren we alles dicht met eindeloze regelgeving en maken onze ‘oplossingen’ de problemen alleen maar erger? Waarom gedraagt de één zich op het werk als kleuter en de ander als een bully? We werken in een wereld van druk-druk-druk, stress en burn-out en er is veel onderling wantrouwen tussen werkgevers en werknemers.

En dat bracht Berthold Gunster bij de belangrijke vraag: hoe zouden we deze problemen op het werk kunnen omdenken?

Leesfragment

Hieronder delen we gratis de eerste pagina's van Omdenken op het werk. Smaakt naar meer? Op naar de boekhandel!

Koop je deze week voor minimaal € 15 aan boeken in jouw favoriete boekhandel, dan krijg je het Boekenweekgeschenk van Lize Spit cadeau. Veel leesplezier!

download leesfragment
Nelleke Poorthuis
11-03-2023
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden