zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Het eerste seizoen zit erop!

08-10-2018

Vorige week publiceerden we de twaalfde aflevering van de Omdenken Podcast en daarmee zit het eerste seizoen erop. Je kunt uiteraard alle afleveringen nog terugluisteren via onze website, Spotify of jouw favoriete podcast app. Ondertussen zijn we druk bezig met het maken van een tweede seizoen.

Banner Podcast Filter

Experiment geslaagd

We zijn met deze podcast begonnen als experiment. Zo beginnen we eigenlijk al onze nieuwe projecten. We bedenken iets en gaan het gewoon doen. Zijn de reacties goed en krijgen we er energie van? Dan blijven we het doen. Werkt het niet? Dan kappen we er weer mee. Maar de Omdenken Podcast bleek een schot in de roos. Met inmiddels meer dan 100.000 luisteraars was het voor ons heel duidelijk: we moeten een tweede seizoen maken! Dus zijn de eerste gesprekken alweer opgenomen en hopen we snel nieuwe afleveringen met jullie te kunnen delen. Zou je zelf ook wel in onze podcast willen verschijnen? Dat kan! Vul dit formulier in en je hoort zo snel mogelijk iets van ons.

Van lastige moeders tot lakse collega's

In de twaalf afleveringen kwamen er heel diverse problemen van heel verschillende mensen aan bod. Lastige moeders, lakse collega's en hoge verwachtingen. Maar ook ontslag, slapeloosheid en niet kunnen koken. We zijn heel benieuwd welke mooie onderwerpen het nieuwe seizoen ons zal brengen. Heb je nog niet geluisterd? Dan kan alsnog, wanneer jij dat wilt. In de auto, tijdens het opvouwen van de was of gewoon terwijl je onder een dekentje op de bank ligt. Klik hier voor alle afleveringen of zoek op 'Omdenken' in jouw favoriete podcast app.

Nelleke Poorthuis
08-10-2018
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Sta nooit toe dat iemand voor jou een prioriteit is, terwijl jij voor diegene slechts een optie bent.