Boek ons

Geheel herziene versie Huh?! nu verkrijgbaar

28-04-2015

Het is eindelijk zo ver: de gloednieuwe, geheel herziene versie van Huh?! is nu verkrijgbaar.

Nu te bestellen in onze webwinkel. Maar liefst 311 pagina´s dik, groter, met actuele voorbeelden en een betere uitwerking van de techniek van het omdenken. Maar nog steeds geldt:

Voor de pessimist is het glas half leeg. Voor de optimist is het glas half vol. Berthold Gunster gaat in dit boek uit van een derde benadering: Waar is de kraan?

Huh?! gaat over de overgang van een ja-maar naar een ja-en-manier van denken. Van het denken in problemen naar het denken in mogelijkheden. Over de vijftien omdenkstrategieën die je daarvoor kunt gebruiken. Nog niet overtuigd? In onderstaand filmpje vertelt Berthold wat meer over wat er nieuw is aan dit boek en hoe hij de techniek van het omdenken geperfectioneerd heeft.

Huh?! is te bestellen in onze webwinkel.

€ 19,95

Prijs is inclusief 6% BTW en exclusief verzendkosten.
4 reacties
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden
28-04-2015

Eigen omdenkverhaal? Denk mee! We zijn altijd op zoek naar mooie staaltjes omdenkerij.

Reageren onder dit verhaal kan helaas niet meer, maar we horen graag wat je wilt vertellen via contact@omdenken.nl.
L
Lieke Willemssen
26-08-2015
Wat is het verschil in inhoud en boodschap met het boek 'Ja-maar wat als alles lukt'?
L
Redactie Omdenken
27-08-2015
Ja-maar wat als alles lukt? gaat vooral over een levenshouding. Over waarom een ja-maar houding niet echt vruchtbaar is en wat een ja-en houding je op kan leveren.

Huh?! is een stuk praktischer. Het boek gaat eigenlijk een stap verder. Als je die ja-en houding hebt en je bent bereid om te kijken naar de feiten en nieuwe mogelijkheden te creëren, hoe doe je dat dan? Berthold schrijft uitgebreid over de verschillende stappen in het omdenkproces en behandelt vijftien verschillende strategieën. Het boek zit boordevol voorbeelden en gaat dus specifieker over omdenken en situaties waarin er omgedacht is.

Hopelijk heb ik daarmee jouw vraag beantwoord?
J
Jaap Koole
27-04-2015
Is ook deze versie weer zo'n handige losbladige versie? Ik bedoel dat hij dus net als de eerdere versie, na aankoop in enkele dagen uit elkaar glijd, zodat je met de losse pagina's heel veel mensen in je omgeving kan verblijden. Of in volkomen willekeurige volgorde kunt lezen. Wat overigens in de praktijk niet uitmaakt. Het blijft magistraal:-)
J
Omdenken
29-04-2015
Helaas, helaas. Deze zit zo stevig in elkaar dat je met geen mogelijkheid de bladzijden eruit krijg. Sorry daarvoor.