zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Gastredacteurs gezocht

13-11-2015
Gastredacteurs Gezocht Klein

Lijkt het je wat om te schrijven voor Omdenken? Dan is onderstaande oproep misschien interessant voor jou.

Bij Omdenken zijn we voortdurend op zoek naar goede, spannende, humoristische en intelligente omdenkverhalen. Het liefst natuurlijk verhalen die aan al die voorwaarden voldoen. Gelukkig krijgen we van allerlei kanten al suggesties toegestuurd, maar we zouden deze toevallige bijdragen graag wat meer structureren. Vandaar dat we je langs deze weg willen oproepen om als gastredacteur voor Omdenken te schrijven.

Wat is het idee? In de kern is het simpel. Jij schrijft op eigen initiatief een omdenkverhaal. Dat kan van alles zijn. Iets wat je zelf hebt meegemaakt, een hersenspinsel, een omdenkverhaal dat je ergens hebt gehoord en gelezen en in jouw woorden bewerkt, maar ook foto’s, films en cartoons zijn welkom. Wij beoordelen of we jouw bijdragen geschikt vinden om te publiceren. Zo ja, dan zullen we jouw bijdrage uiteraard plaatsen met vermelding van jouw naam. Als je dat wilt kunnen we een link toevoegen naar je website, LinkedIn adres of Facebook account. Wat jij wilt.

Lijkt dit je wat? Wil je meedoen?

De verdere procedure is simpel: mail je bijdrage naar info@omdenken.nl en we zullen met je in contact treden.

Wat de rechten van je bijdrage betreft. Uiteraard ben je zelf vrij om je verhaal nadat het bij ons geplaatst is ook elders te gebruiken. Door je verhaal met ons te delen gaan we er van uit dat je ons impliciet toestemming geeft jouw verhaal niet alleen via onze social media, maar ook in drukvorm te publiceren. Uiteraard zullen we in alle gevallen jou als bron (inclusief bovengenoemde verwijzing) vermelden.

Nelleke Poorthuis
13-11-2015
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden