Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Gastles over Omdenken

09-03-2020

Gezocht: nieuwsgierige en ambitieuze studenten met een hekel aan PowerPoint-presentaties, les om 9 uur 's ochtends en een aanwezigheidsverplichting. Voel je je aangesproken? Dan is een gastles Omdenken perfect voor jou.

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen

Omdenken is net als fietsen, seksuele voorlichting en vaccineren: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom hebben wij samen met Beer, onze junior trainer, een gastles over Omdenken ontwikkeld. Ideaal om de sleur op school eens te doorbreken met een interactieve en originele les.

In 50 minuten praat Beer jullie helemaal bij over het gedachtengoed van het omdenken. Daar zou hij een intrigerende PowerPoint presentatie over kunnen geven. Gaat hij niet doen. Wat dan wel? In een wervelend tempo loodst hij jullie door een eerste kennismaking met omdenken. (Het kan ook gortdroog en langzaam als dat meer jullie stijl is, alles in overleg.)

We komen deze gastles met alle liefde verzorgen bij jou op school, bijvoorbeeld op een mbo, hbo of universiteit. Tot 30 deelnemers is dat gratis, bij meer overleggen we even over de kosten. Jij hoeft maar twee dingen te regelen: een zaal die aan onze voorwaarden (klik!) voldoet en dat die zaal vol zit met studenten die er zin in hebben.

Iets voor jou?

Lijkt dit je wel wat? Vul hier het contactformulier in.
Of bel tijdens kantoortijden met 030-233 40 62.

Let op: voor bedrijven en organisaties hebben we andere programma's over Omdenken, zie www.omdenken.nl/zakelijk. Deze gastles is alleen bedoeld voor studenten.

Nelleke Poorthuis
09-03-2020
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Is dat niet gek: je krijgt meer geduld naarmate je ouder wordt en je dus eigenlijk niet veel tijd meer hebt.