Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Het Flip-thinking boekje is er!

04-03-2015

Een tijdje geleden riepen we dat we de wereld gingen veroveren. We hadden Omdenken.nl vertaald naar Flip-thinking.com en waren klaar om ook in het Engels mensen te inspireren. Heel terecht merkten jullie op dat het een goed idee zou zijn om dan ook een Engels boek te hebben.

flip-thinkingDaar zijn we het uiteraard volkomen mee eens. Dus hebben we ons succesvolste boekje vertaald. Vanaf vandaag is ´Omdenken - the Dutch art of flip-thinking’ te koop in onze webwinkel. Heb jij jouw familie, vrienden en collega’s in het buitenland altijd al eens kennis willen laten maken met Omdenken? Dan kan nu dus!

Omdenken - the Dutch art of flip-thinking

Auteur: Berthold Gunster

Vertaling: Chris King Perryman

This practical booklet shows what flip-thinking means and how to do it. To flip through, to come up with ideas, to be put on the wrong track and especially to trigger your own creative ability. In short, look, think and – particularly – create.

Tot slot delen we graag enkele enthousiaste reacties van lezers:

‘Het boekje is nog kleiner en dunner dan ik het me had voorgesteld, en de inhoud is ook niet zo baanbrekend als de omschrijving doet vermoeden.’

‘Ik voelde me eerlijk gezegd een beetje opgelicht. Had het boekje in één toiletsessie uit en het staat vol met clichés die de plaatselijke slager ook op had kunnen schrijven, wat hij gelukkig niet deed.’

‘Blij dat het een goedkoop boekje is, anders had ik het persoonlijk door zijn raam om zijn oren gegooid.´

Klik hier om Flip-thinking te bestellen.

04-03-2015
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden