zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Een scheurkalender vol dickpics

18-11-2022

Waarom sturen mannen ongevraagd foto’s van hun piemel? Ook drie vriendinnen uit Maastricht verbaasden zich hierover. Op zich zijn ze niet tegen dickpics, maar om met een foto van je geslachtsdeel een WhatsApp-gesprek te openen, dat vinden ze respectloos – en bovendien niet effectief.

Dickalender 2

Maak er wat van!

Een van de vriendinnen kwam op het idee om een scheurkalender van dickpics te maken. Mannen die graag een foto van hun piemel wilden delen, konden die uploaden naar een speciaal platform. Dan hoefden ze er niet ongevraagd anderen mee lastig te vallen. Toen er 365 binnen waren, hebben de vriendinnen de dickalender gemaakt: een scheurkalender met een heel jaar lang iedere dag een nieuwe ‘pic’. Nu konden mensen zelf kiezen of ze daar wel of niet naar wilden kijken.

Groot, klein, recht, krom. Uit de ingezonden foto’s bleek dat er een enorme diversiteit aan piemels is. Hiermee werd de kalender tegelijk ook een ode aan de piemel. De kalender werd een groot succes. Ook de editie voor 2023 staat weer vol piemels in alle maten.

Na publicatie kregen de makers veel verzoeken van vrouwen om ook een vrouwenvariant te maken over de diversiteit van het vrouwelijke geslachtsorgaan. Binnenkort verschijnt daarom ook de Vagilender.

Bron: RTL Nieuws

Heb jij ook een Omdenkverhaal?

Kom je zelf een Omdenkverhaal tegen? Bijvoorbeeld in de krant, op je werk, thuis of online. Of heb je zelf iets omgedacht dat perfect past tussen alle Omdenkverhalen op deze website? Laat het ons dan vooral weten, want we zijn altijd op zoek naar fraaie voorbeelden. Mail jouw verhaal of tip naar contact@omdenken.nl. Dank je wel!

Redactie Omdenken
18-11-2022
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden