zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Duurzame confetti

14-01-2020 2 minuten leestijd

Confetti vind je in allerlei kleuren, soorten en maten. Waar het vroeger veelal uit papier bestond, wordt confetti vandaag de dag vaak gemaakt van plastic kunststof. Hierdoor blijft het langer op straat en in de natuur liggen, wat voor overlast en problemen zorgt. Zoals je misschien verwacht is het opruimen van confetti geen feestje, want zelfs met de nodige hulpmiddelen is het bijna onmogelijk om álle stukjes confetti op te ruimen…

Confetti Overzicht2
"niko niko betekent 'say cheese' in het Japans. Wij verspreiden geluk door het creëren van concepten & producten waar je blij van wordt."

Levend kleurrijk

niko niko heeft iets op de markt gebracht waar wij heel blij van worden: duurzame confetti. In de zogeheten ‘Throw & Grow’ confetti zit - op ieder stukje confetti – een zaadje dat kan groeien tot een kleurrijke veldbloem. Hoe leuk! Na een confettidouche dwarrelen sommige confetti stukjes naar een plek op de grond waar ze kunnen groeien. De andere confetti stukjes die geen geschikte plek vinden, breekt de natuur geheel af. In plaats van kleurrijk plastic in de berm, kleurrijke bloemen in berm. Je kunt er natuurlijk ook ervoor kiezen om direct het plantbare papier in de grond of in een pot te poten. Zo is met confetti strooien pas écht een feestje!

Robbert Schuringa
14-01-2020
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden