zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Deel jouw omdenkspreuk met ons

16-07-2014

De winnaar is bekend! We hebben gekozen voor de spreuk van Sanne Vijgenboom: vergeven is stoppen met hopen op een beter verleden. Prachtige uitspraak die gaat over accepteren van dat-wat-er-is in plaats van je richten op dat-wat-er-had-moeten-zijn.

Echte, door jullie zelf bedachte omdenkers waren helaas schaars. (Dat is ook heel lastig, weten we uit eigen ervaring.) Maar jullie hebben ons wel geïnspireerd, laten lachen en aan het denken gezet met jullie spreuken. Meer dan 300 inzendingen kregen we! Dank jullie wel!

***

Via Facebook en Twitter delen we al een paar jaar omdenkspreuken met jullie. Sommigen zijn van omdenkers avant la lettre zoals Albert Einstein en Thomas Edison. Soms bedenken we ze zelf. Maar we krijgen van jullie ook heel vaak mooie uitspraken opgestuurd. Daarvoor willen we jullie graag bedanken met een winactie.

omdenkspreukOmdenken aan de muur

We krijgen ook vaak de vraag of we de omdenkspreuken op kaarten of een poster verkopen. Helaas (nog) niet! Maar je kunt ze wel zelf laten drukken. Fotomundo is bijvoorbeeld gespecialiseerd in foto's met tekst drukken op canvas. Stel je eens voor, jouw favoriete omdenkspreuk heel groot aan de muur! Het kan dus.

Win jouw spreuk op een canvas

Je kunt namelijk nu zo'n canvas winnen! Met je eigen omdenkspreuk er op. Mail ons jouw allerbeste omdenkers, het liefst natuurlijk zelfbedacht. De allerleukste drukt Fotomundo dan voor jou op canvas.

Voor de duidelijkheid even een paar dingen op een rijtje:

  • De spreuken kun je mailen naar info@omdenken.nl.
  • De redactie van Omdenken kiest op 25 juli 2014 samen met Fotomundo de winnende omdenkspreuk uit. Over die uitslag kunnen we met je corresponderen tot we erbij neervallen, maar we zijn niet beïnvloedbaar of om te kopen.
  • Je kunt zo veel spreuken insturen als je wilt.
  • De leukste spreuken delen we natuurlijk ook graag via Facebook en Twitter. Uiteraard met jouw naam erbij en we zullen daarvoor vooraf via e-mail toestemming aan je vragen. Dit betekent niet dat we alle ingezonden spreuken kunnen gebruiken, we moeten streng zijn.
  • Fotomundo geeft een canvasdoek van formaat 60 x 90 cm t.w.v. 55,- euro weg.

What's in it for us?

We zijn graag open en transparant naar jullie. We organiseren deze winactie samen met Fotomundo, maar krijgen hiervoor niet door hen betaald. Voor ons is het natuurlijk een goede manier om nog meer omdenkuitspraken opgestuurd te krijgen dan normaal al gebeurt. Die kunnen we goed gebruiken voor onze Facebook en Twitter berichten. Daarnaast vinden we het natuurlijk helemaal geweldig als één van jullie straks een omdenkspreuk aan de muur heeft hangen. Dus kom maar op met die omdenkers!

16-07-2014
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden