zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

We gingen de wereld veroveren. Dachten wij.

11-09-2014
Yes But

Deze zomer hadden we goed nieuws: Omdenken zou – onder de noemer Flip-thinking – de wereld veroveren, schreven wij ronkend. Ja ja. Eindelijk was het zo ver. Iedereen in Nederland kon al jaren genieten van de verhalen op deze website en van onze omdenkuitspraken op Facebook en Twitter. We vonden het tijd de rest van de wereld met ons gedachtegoed kennis te laten maken. 

flip-thinkingEchter. Dat viel nogal tegen. Zo hebben we maanden later op Twitter slechts 254 volgers en op Facebook 432 likes. Waarvan het merendeel (eenmaal raden) bovendien Nederlands. Hoezo de wereld veroveren? Het is eerder pruttelen op regionale schaal. Madurodam is er groot bij. Zielig. Treurig gedoe.

Natuurlijk staken we de hand in eigen boezem. Waren de quotes of verhalen die Chris King Perryman (onze collega die zich toelegt op ons internationale avontuur) niet goed genoeg? Nee. Dat was het naar ons idee niet. Ze werden ook prima geliked. Was de regelmaat van de berichten onvoldoende? Of was er juist sprake van overdaad? Nee. Naar onze waarneming ook niet. Ook wat dat betreft krijgen we vooralsnog alleen maar positieve reacties. Hadden we misschien gewoon meer tijd en geduld nodig? Mogelijk. Zou kunnen. Alleen… wij zijn nou eenmaal nogal ongeduldig. We willen door. Verder. Meer. De wereld. Liever gisteren dan vandaag.

Vandaar dat we jullie hulp nodig hebben.

We zouden het ontzettend op prijs stellen als je je buitenlandse vrienden, familie en collega's vertelt over flip-thinking. Dus bij deze een officiële oproep: deel onze berichten op Facebook met je vrienden en retweet onze tweets! Of ga naar onze Facebook pagina en nodig via de balk aan de linkerkant jouw vrienden uit om deze pagina leuk te vinden. Laat iedereen (en dan vooral mensen in het buitenland) weten dat we bestaan. Wat we vooral nodig hebben zijn buitenlandse ‘multiplicatoren’: mensen die autoriteit hebben, over een netwerk beschikken, een charismatische werking hebben, etcetera, etcetera.

Als je ons kan en wil helpen, heel graag.

We zullen je eeuwig dankbaar zijn.?

En dat duurt lang, eeuwig.?

Daar zijn we ons van bewust.

Overigens.

Het mooie is ook, hoe meer buitenlandse contacten, des te meer internationale omdenkverhalen vice versa ons kunnen bereiken. We verspreiden immers niet alleen, we verzamelen ook. Ook in Amerika, Swaziland, Thailand, Canada, Turkije, Honduras, IJsland, Burundi, Bahrein, Nauru, Micronesia, Trinidad en Tobago, Nepal, Marshalleilanden, Engeland, Saint Kitts en Nevis, Luxemburg, Mexico, Vaticaanstad en Zambia wordt soms omgedacht. Toch?!

11-09-2014
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden