zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

We gaan de wereld veroveren

27-06-2014
Yes But

Goed nieuws. Omdenken gaat de wereld veroveren. Ja ja. Het is eindelijk zo ver. Iedereen in Nederland kon al jaren genieten van de verhalen op deze website en van onze omdenkuitspraken op Facebook en Twitter. En natuurlijk van de honderden clinics, shows en workshops die we ieder jaar door het hele land verzorgen. We vonden het eigenlijk niet eerlijk dat alleen onze Nederlands sprekende medemens ons begrijpt. Dus vanaf nu doen we het ook in het Engels!

Het gaat lekker met Omdenken. Iedere dag weten jullie ons te vinden want iedere dag hebben we weer meer bezoekers, meer Facebook likes en meer volgers op Twitter. Dat vinden we geweldig. Echt heel erg gaaf. Maar goed is niet goed genoeg. We willen de wereld veroveren! Want we zijn er van overtuigd dat we mensen in bijvoorbeeld Duitsland, Amerika, Uruguay en Japan ook kunnen inspireren. Dus dat gaan we vanaf nu ook doen. In het Engels!

Het was altijd al mogelijk om bij ons een in-company programma te boeken in het Engels: de Yes-but show. Maar als enthousiaste deelnemers daarna meer wilden weten, moesten we ze meestal teleurstellen. Only in Dutch, sorry. Maar die tijd is voorbij!

Vanaf nu hebben we namelijk een nieuwe website: Omdenken.com. Het idee is hetzelfde als hier, maar dan helemaal in het Engels. Onze collega Chris King Perryman heeft er voor gezorgd dat er al een flink aantal omdenkverhalen op staan, maar zal de komende tijd nieuwe verhalen blijven schrijven. Uiteraard horen daar ook Engelstalige social media kanalen bij. Op Twitter vind je ons als @flipthinking en zo heet onze nieuwe Facebook pagina ook.

We zouden het natuurlijk heel erg op prijs stellen als je al jouw buitenlandse vrienden, familie en collega's vertelt over omdenken (wat we in het Engels dus flip-thinking noemen). Zo veroveren we samen beetje bij beetje de wereld. En voor je het weet heeft niemand meer een probleem!

27-06-2014
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden