zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

De 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' Omdenkshow is terug

19-09-2016
Schermafbeelding 2016 09 19 Om 12 21 21

Na een zeer succesvol eerste seizoen komt Berthold Gunster samen met acteur Dion Vincken in het seizoen 2016 2017 terug met de Lastige kinderen? Heb jij even geluk Omdenkshow, gebaseerd op de gelijknamige bestseller. De eerste (uitverkochte) voorstelling is donderdag 29 september in het Posthuis Theater in Heerenveen. Vervolgens trekken ze het hele land door, van Terneuzen tot Groningen en van Den Helder tot Heerlen.

Stop met opvoeden

Kinderen? Stop met ze op te voeden. Het is vastdenken: kijken naar wat er niet is en wel zou-moeten-zijn. Van een probleem een ramp maken. Een van de grootste tragedies in het leven is om de perfecte ouder te willen zijn. Denk het om. Maak van het probleem een mogelijkheid. Hoe? Simpel. Door te kijken naar wat er is en wat er zou-kunnen-zijn. Van een gebrek een talent maken. In de woorden van Berthold Gunster: lastig gedrag is niets anders dan ruwe energie, ongestold verlangen; een behoefte die zich op een stuntelige manier uitdrukt.

Kinderen grootbrengen slingert ons heen en weer tussen uitersten. Kinderen zijn een bron van irritatie, frustratie en soms zelfs wanhoop; tegelijkertijd zijn ze een onuitputtelijke bron van liefde, plezier en avontuur.

Theater, lezing en cabaret in één

Zoals bij alle programmas van Omdenken is de voorstelling een mix van theater, lezing en cabaret. Ouders e?n kinderen zijn welkom, maar ook grootouders, onderwijzers, akelas, jeugdleiders, voetbaltrainers, badmeesters, mentoren, oppassers, gezinsvoogden, pleegouders, kinderrechters, peuterleiders en iedereen die zin heeft in een verfrissende avond, om over na te denken maar vooral ook om te lachen.

Voor de volledige speellijst en de online kaartverkoop kijk je hier.

Nelleke Poorthuis
19-09-2016
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden