zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

De grote Omdenken feestdagen woordzoeker!

19-12-2022

In maart 2020 was onze Omdenken meets Corona Kruiswoordpuzzel een doorslaand succes. Blijkbaar verveelden jullie je echt te pletter. Toen we tijdens de feestdagen in een tweede lockdown zaten, maakten we een nieuwe met een feestelijk tintje. En in 2021? Deden we helemaal niks. En daar waren jullie het niet mee eens, de puzzel werd gemist. Daarom hebben we dit jaar voor jullie iets nieuws en minstens net zo leuks (vinden wij): een woordzoeker!

Omdenken Feestdagen Woordzoeker

Win een omdenkpakket

Klik hier om een fijne PDF te downloaden. Of hier voor een printvriendelijke versie waardoor niet al je rode inkt in één keer op is.

Heb je de puzzel opgelost? Stuur het antwoord dan voor 11 januari 2023 naar contact@omdenken.nl. Onder de goede inzendingen verloten we 5 omdenkpakketten vol interesssante boeken en leuke hebbedingetjes. (Wat dacht je van een grote rode knop die "ff omdenken!" zegt als je er op drukt? Wie wil dat nou niet?!)

P.S. Denk je nou bij een paar woorden uit de woordzoeker "huh, wat is dat in vredesnaam?!", dan raden we je aan om ons boek Zoals verwacht loopt alles anders te lezen. Daarin legt Berthold alles uit. Nou ja, bijna alles. Voor een Allerhande recept moet je toch echt naar de Appie

Let op! De woordzoeker oplossen kan natuurlijk nog wel, maar de prijzen zijn inmiddels uitgereikt.

Nelleke Poorthuis
19-12-2022
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden