zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Berthold Gunster te gast bij Casa Luna

21-08-2013

Donderdagnacht is Berthold Gunster te gast in Radio 1 programma Casa Luna. Vanaf 00.00 uur zal Frank du Mosch met hem in gesprek gaan over omdenken. Ook zijn boek 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' zal aan bod komen. In het tweede uur van de uitzending is het woord aan de luisteraars. Zij krijgen de mogelijkheid om vragen te stellen en problemen voor te leggen.

Casa LunaWe nodigen jullie natuurlijk graag uit om donderdagnacht naar Casa Luna te luisteren, maar doe ook vooral mee. Vragen over omdenken in het algemeen of naar aanleiding van de uitzending kun je live stellen. Ook problemen die je graag zou willen omdenken zijn welkom. Bel Casa Luna na 00.45 uur op 0800-1121 of stuur ze een mail.

Heb jij nu al vragen, opmerkingen of een probleem dat vraagt om omgedacht te worden? Stuur ze dan alvast in, wie weet kan Berthold ze dan meenemen in de uitzending. Dit kan via Twitter, Facebook of een mailtje. Je kunt natuurlijk ook hieronder een bericht achterlaten. We zien jullie reacties graag tegemoet en hopen dat jullie donderdagnacht luisteren en meedoen.

*UPDATE* De uitzending van Casa Luna met Berthold Gunster is hier terug te luisteren.

 

21-08-2013
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden