Boek ons

Berthold geeft antwoord: verantwoordelijkheid

23-04-2015

In deze video geeft Berthold Gunster antwoord op de vraag: wat moet ik doen als ik me continu erger aan collega's die geen verantwoordelijkheid nemen? De vragensteller geeft zelf al de voorzet door te zeggen dat ze het al niet meer als haar probleem probeert te zien. Want zo lang jij je verantwoordelijk blijft voelen, houd je zelf het probleem in stand.

Een tijdje terug hebben we een aantal filmpjes gedeeld waarin Berthold antwoord gaf op veelgestelde vragen over omdenken. Jullie bleken nog veel meer vragen te hebben, dus organiseerden wij op 20 november 2014 in het Spoorwegmuseum een sessie waarbij jullie vragen konden stellen. Deze vragen en de antwoorden hebben we uiteraard opgenomen en delen we hier met jullie. Vanaf nu zal er iedere dinsdag een filmpje op onze website verschijnen. Veel kijkplezier!

Alle filmpjes die tot nu toe in deze serie zijn verschenen vind je hier.

2 reacties
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden
Berthold Gunster
23-04-2015

Eigen omdenkverhaal? Denk mee! We zijn altijd op zoek naar mooie staaltjes omdenkerij.

Reageren onder dit verhaal kan helaas niet meer, maar we horen graag wat je wilt vertellen via contact@omdenken.nl.
M
Myrdhin
25-04-2015
Mwah.. open deur. Dat er nog een hoop achter zit bij bijvoorbeeld deze mevrouw, lijkt Berthold niet op te merken. Ondanks dat zij dit al deed, krijgt ze het hele verhaal nogmaals te horen. Zou ze geholpen zijn?
M
Robert Zijl
05-09-2016
Mensen hebben de neiging met de neus tegen de kopse kant van een open deur te lopen. Tot het moment dat je de schellen van de ogen vallen, zoals met een goocheltruc: als je het weet is het zo logisch als wat en is de magie weg. Tot dat moment is het niet zo evident.... https://www.youtube.com/watch?v=KFm_Wi12gQg