Boek ons

Berthold geeft antwoord: belangrijke dagen vergeten

28-07-2015

In deze video geeft Berthold Gunster antwoord op de vraag: hoe denk ik het feit dat mijn man de belangrijke dagen vergeet om? Zijn antwoord: stop met dit soort dingen van elkaar verwachten. Daarmee creëer je een situatie waarin je altijd ontevreden bent omdat de ander het hoe dan ook niet meer goed kan doen.

Sommige vragen over omdenken worden ons nogal vaak gesteld. Dus leek het ons een goed idee om op die vragen eens uitgebreid antwoord te geven in de vorm van een filmpje. Alle filmpjes uit de reeks Berthold geeft antwoord vind je hier.

3 reacties
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden
Berthold Gunster
28-07-2015

Eigen omdenkverhaal? Denk mee! We zijn altijd op zoek naar mooie staaltjes omdenkerij.

Reageren onder dit verhaal kan helaas niet meer, maar we horen graag wat je wilt vertellen via contact@omdenken.nl.
R
R. Meijer
29-07-2015
En als je het verhaal omdraaid?
Als je een partner hebt die constant klaagt, omdat jij belangrijke dagen vergeet.
Hoe kan je dat omdenken?
R
Jori Velthoven
29-07-2015
Ha R., Als eerste zou ik haar dit filmpje sturen, misschien helpt het. En waar vrouwen soms moeten accepteren dat mannen bijzondere data vergeten, moeten mannen soms accepteren dat vrouwen zeuren, wel zo eerlijk toch? Je kan zeuren omdenken als een teken dat ze graag jouw liefde en aandacht wil. Als ze je niet de moeite waard zou vinden, zou ze ook niet zeuren, het is dus ook een compliment!
E
Evelien
29-07-2015
Goed advies wat ik bij mijn huwelijk kreeg was dat je je partner altijd om dingen kan vragen. Dat iemand het dan voor je wil doen is misschien nog wel veel fijner dan wanneer hij het doet als hij het zelf wil doen.