Boek ons

Omdenken op het werk - 1. Alles transparant - met Lennard Toma

16-06-2021

In de eerste aflevering van onze nieuwe podcastreeks over Omdenken op het werk gaan we in gesprek met Lennard Toma. Hij werkt bij zelfsturende organisatie Keytoe en daar doen ze de dingen nogal anders dan "normaal". Medewerkers nemen elkaar aan, ontslaan elkaar als dat nodig is én bepalen elkaars salaris. Alles transparant dus. Werkt dat? Regels en management overboord gooien en je medewerkers volledig vertrouwen geven?

Luisteren of kijken

Luister de afleveringen via Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify of RSS. Of bekijk het gesprek in de video hierboven.

Shownotes

Het boek dat Lennard Toma hier samen met Cedric Muchall over schreef heet 99 Problems But The Boss Ain't One met als ondertitel: Met vallen en opstaan naar een vernieuwende organisatiecultuur.

Bekijk hier de aflevering van Tegenlicht over Ricardo Semler die in deze podcast besproken wordt.

En denk je nou naar aanleiding van deze podcast: bij mij op het werk kunnen ze ook wel een beetje omdenken gebruiken... We komen graag langs met een workshop of een show. Of een webinar als online jouw voorkeur heeft. Ga naar omdenken.nl/zakelijk of mail naar info@omdenken.nl voor de mogelijkheden.

Nelleke Poorthuis
16-06-2021
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

In het ergste geval is er ruimte voor verbetering.