Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Alledaags omdenken: kontensafari

28-03-2018 2 minuten leestijd

Omdenken kan vaak groots en meeslepend zijn: er worden complete bedrijven veranderd, er worden prachtige ideeën bedacht, levens veranderen. En soms is het niets meer dan net iets anders kijken naar wat je tegenkomt, waardoor er een heel bijzondere fotoserie ontstaat.

In het klein

Het meeste Omdenken gebeurt in het klein, in ons eigen leven, tussendoor. De kleine alledaagse problemen kunnen soms heel gemakkelijk worden omgedacht door nét even anders naar het probleem te kijken, of door nét even anders in de situatie te gaan staan. Omdenkers sturen ons vaak hun omdenksels uit het leven van alledag, die weliswaar klein lijken, maar een grote impact hebben gehad op problemen waar ze voorheen mee worstelden. Zo kregen we laatst onderstaande bericht van Sanne:

Kontensafari

Mijn vriend en ik zijn op safari en we fotograferen er lustig op los. Echter, omdat het de natuur is, weet je nooit wat je gaat zien. Dus we hadden lange tijd alleen de kont van een olifant gezien. Dat was jammer, want je wilt natuurlijk die mooie kop en oren op de foto. Maar dat hebben we omgedacht! Nu maken we een kontencollectie, en vinden we het zelfs jammer als een dier ons aankijkt: wij willen de konten op de foto!
Zojuist zelfs een nijlpaardenkont kunnen fotograferen, super bijzonder.

Meer alledaags omdenken?

Heb jij ook zo'n mooi voorbeeld van alledaags omdenken? Deel het met ons! Meer verhalen in de rubriek Alledaags Omdenken vind je hier.

Nelleke Poorthuis
28-03-2018
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Je kunt verdriet pas loslaten als je het kunt toelaten.